Gästspel- Frida Ronge

GÄSTSPEL FRIDA RONGE

Datum: Fredag 30 augusti

Program:

19.00 Champagne, Ostron och Mingel
19.30 6-rätters middag
22.00 ca eftermingel och vinyl i Cocktailbaren. Pris: 1495 kr /person. Vinpaket erbjuds på plats.

Kvällen på Brygghuset bokas via deras hemsida www.brygghusetkrog.se


Frida och våra kockar åker på torsdagen ut med vår lokala fiskare Bobo Royson och fiskar kräftor och krabba till middagen. Vi hoppar även iland på holmar och skär och plockar de örter som erbjuds. Åter i Grundsunds Hamn besöker vi trålaren Atlantic och får med oss pinfärska räkor från bröderna Olsson. Därefter blir det full prepp i köket fram till fredag kväll.

Frida Ronge är fiskhandlardottern från Göteborg som skapat en helt egen japansk-nordisk matlagningsstil. Hon har alltid haft ett stort hjärta för havet, fisk och skaldjur och där syftet är att arbeta med så lokala råvaror som möjligt och detta kommer spegla menyn hon serverar denna kväll. Frida har även ett stort intresse av tång som kommer flirta med rätterna hon skapar på ett intressant sätt.

Frida är Culinary Director på TAK Stockholm och TAK Oslo och är just nu aktuell i TV4 där hon lagar mat i Nyhetsmorgon samt  i SVT1 där hon är kock i Stjärnorna på Slottet.


Är det så att ni önskar boende så går det bra att boka via vår hemsida Slipens Hotell i Fiskebäckskil eller maila oss kontakt@slipenshotell.se