Vandringspaket

Upptäck vår vackra ö till fots eller på cykel!

Här på Skaftö har vi väldigt fina cykel- och vandringsleder som binder samman stora delar av ön och som bitvis sammanfaller med Kuststigen i Bohuslän.

På Slipens Hotell har vi 12 st. cyklar som vi lånar ut till våra hotellgäster. Upptäck gärna vår ö till fots eller låna en av våra cyklar. Självklart skickar vi med en liten ryggsäck med fika om ni önskar. Vi har även en karta ni kan få,  många utav oss öbor kan även lämna lite tips om mindre kända pärlor. Platser och ställen värda sitt besök, men som kanske inte lyfts på kartan.

På kvällen avnjuter ni en tvårätters middag på Brygghuset.

Välkomna att upptäcka vår ö, för mer information och kartor över vandringsleder se här.

Fikakorgen består av en salami & brie macka samt kaffe och bulle. Ta gärna med en egen vattenflaska så kan vi fylla den med vatten. Skulle det vara så att man är intresserad av en guidad tur så samarbetar vi bl.a med Skaftöguiden, som guidar till fots, cykel och med båt. Skicka gärna en förfrågan till oss om ni är intresserade av en guide.

Här ser ni några av Kuststigens leder, en Skaftö rundslinga samt Fiskebäckskil- Grundsund.

Fler tips på vandring i Västsverige!

Bokningsperiod

  • Fredagar och lördagar under perioden 17/2- 16/6 och 16/8- 17/11 2024
  • Med reservation för några helger

Pris

  • Dessa priser gäller 2024
  • Fredagar från: 1.950 kr/ person
  • Lördag från: 2.050 kr/ person
  • Boende i superior dubbelrum: tillkommer 100 kr/ person
  • Boende i juniorsvit: tillkommer tillkommer 300 kr/ person
  • Är det så att ni önskar komplettera picknicken eller er vistelse med något annat, så är det bara att höra av ere till oss.

Villkor

Vi har 12 st cyklar att erbjuda våra hotellgäster så det är först till kvarn att boka 😉

Skulle Slipens Hotell vara fullbokat aktuellt datum så har vi även vårt systerhotell Tweed hotell Skaftö,  som endast ligger 2 minuters bilväg från oss. Vi har även en minibuss som vi eventuellt kan skjutsa gästerna med tillbaka till hotellet efter middagen. Kontakta dem gärna direkt på info@tweedhotellskafto.se  så  återkommer de med en bokningsbekräftelse/offert.

Fikakorgen består av salami & brie macka samt kaffe med något gott till, önskar ni något annat så är det bara att höra av er.