En plats för nya och gamla historier

På Slipens Hotell bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, karaktärer eller kämpar som levt sitt liv bland oss här på ön, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början.

Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia. Vi vill gärna dela med oss av vårt rika kulturarv, som häruppe ofta berättas från generation till generation. Skrönor, fiskarhistorier och berättelser med en alldeles lagom dos av sanning och humor som förtäljts kring lyktan, eller i brasans sken.

Välkommen till ditt rum på Slipens Hotell
Lägg dig en stund på sängen, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. När kvällen kommer har du kanske egna skrönor att dela med dig av kring bordet. För det är så vi gör häruppe. Vi lyssnar, tänker och berättar vidare. Om du skarvar och lägger till kanske inte gör så mycket, det blir oftast en lite bättre historia då.

Lite mer information:

Beställning och bekräftelse 
En beställning är bindande i och med att den bekräftats och du fått en bokningsbekräftelse. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via boknings-system. Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, telefonnummer, ankomst- och avresetid.

Ankomst och avresa 
Hotellrummet står till ditt förfogande från 15.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast 11.00. Konferens och gruppdeltagare önskar vi att checka ut före klockan 10.00. Rummet är reserverat för ankomst senast kl 18.00. Kommer du senare, måste du meddela hotellet på förhand.

Tidig avresa och vistelse på obestämd tid 
Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser tidigare får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet betalar du för ytterligare ett dygn.

Avbeställning och utebliven ankomst
Avbokning skall ske via mail, och är först giltig när den är bekräftad från oss.
Har du bokat ett av våra paket kan du avboka utan kostnad upp till 7 dagar innan ankomst.
Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 15.00 7 dagar före ankomst är det 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta dessa.

Frukost
Vi serverar en härlig frukostbuffé laddad med massor av energi för en bra start på dagen. Alltid med väl valda råvaror av bästa kvalité. Frukost serveras på Restaurang Brygghuset, eller ta själva med ner till bryggan och njut av stillheten och havet!

Sliphuset
Ni som bor på Slipens Hotell har fri tillgång till Sliphuset såvida den inte är uppbokad av en konferens. Perfekt för det större sällskapet att samlas innan middagen, ta en kaffe, läsa dagstidningen och njuta av utsikt över bryggorna och vår bastuflotte med jacuzzi. Går även bra att boka för konferens, möten eller event, skicka förfrågan till oss på kontakt@slipenshotell.se

Incheckning sker i receptionen på Brygghuset.
Du kan även alltid nå oss på tel 0523-22222.

Tillgänglighet

Här följer information om tillgängligheten på Slipens Hotell och Restaurang Brygghuset.

Slipens Hotell består av flera byggnader, huvudbyggnaden där alla hotellrum är och loungen ligger tillsammans bredvid parkeringen. Därifrån är det en liten promenad ner för backen på ett par minuter till gästhamnen, där Brygghuset ligger.

På Brygghuset finner man receptionen där man checkar in, man äter även sin frukost här.

De serverar även lunch och middag, kika gärna på Brygghusets hemsida för att se deras öppettider.
Från parkeringen och ned till Brygghuset är det en kort men lite brant backe. Den brukar inte vara några problem för våra rullstolsburna gäster. Det är en liten ramp upp till restaurangen. Själva frukosten serveras längre in i restaurangen, dock två trappsteg upp. Självklart hjälper vi er om ni behöver hjälp med något.

Hotellet
Vi har ett handikappanpassat rum som heter Amandus och ligger på nedervåningen. Rummet är lämpligt för gäster som är rullstolsburna. Toaletten är handikappanpassad med höjd toalettsits och armstöd och en rymlig dusch. Det har även havsutsikt.

Här kan ni läsa om hur vår tillgänglighet är på Slipens Hotell och restaurang Brygghuset.


Tillgänglighetsdatabasen (TD) är idag den enda databas i Sverige som erbjuder information till invånare och besökare om fysisk tillgänglighet i vardagen. TD ägs, driftas och utvecklas av Västra Götalandsregionen. Läs mer om Tillgänglighetsdatabasen