Kajakpaddling

En kajaktur längs den svenska västkusten är ett underbart äventyr året runt

Att i tystnad glida fram och lära känna smala passager och sedan ta sig ut till mer öppet hav. Att lära känna krafterna och se skönheten i havet och naturen på riktigt nära håll. Checka in hos oss luta dig tillbaka, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. På kvällen väntar en härlig middag på Brygghuset, restaurangen som ligger granne med hotellet. Efter en god natts sömn står frukosten uppdukad i whiskybaren, innan det är dags att bege sig ut på den guidade kajakturen.

Det går även bra att paddla direkt när ni kommer, vi kan bygga paketet efter era önskemål. Här samarbetar vi med Christina Ingemarsdotter från Balanspunkten i Grundsund. Det finns möjlighet att boka endast logi hos oss samt kajak separat, då bokar ni kajakturen själva.

Bokningsperiod

  • Detta paket går att boka fredagar och lördagar under perioden 1/5-16/6 och 19/8-1/10

Pris

  • Från 2.795 kr/ person
  • Fredagar: 2.795 kr/ person
  • Lördagar: 2.895 kr/ person
  • Dessa priser gäller om man är 2-3p och bor i ett standard dubbelrum. Är man fler än 4p så får man 10% på själva paddlingskostnaden. Är ni det så justerar jag paketpriset utefter det.
  • Dessa priser gäller privatpersoner, för företag så tillkommer moms.

Villkor

Bokas genom att maila oss på kontakt@slipenshotell.se

Detta är ett samarbete med Balanspunkten i Grundsund så efter tillgänglighet.

Period från maj- slutet av september.

Skulle Slipens Hotell vara fullbokat aktuellt datum så har vi även vårt systerhotell Tweed hotell Skaftö,  som endast ligger 2 minuters bilväg från oss. Vi har även en minibuss som vi eventuellt kan skjutsa gästerna med tillbaka till hotellet efter middagen. Kontakta dem gärna direkt på info@tweedhotellskafto.se så  återkommer de med en bokningsbekräftelse/offert.