Vi söker hotell och restaurang personal för 2024

Vill du vara del av ett härligt team hos oss på Slipens hotell och Brygghuset, samtidigt spendera en sommar på Skaftö?

Vi söker personal till följande:

HOUSEKEEPING

Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill göra allt för att få hotellets gäster att trivas under sin vistelse. Du är serviceinriktad, noggrann och gillar att jobba i ett team. Housekeeping ansvarar för såväl städ av hotellrummen och hotellets allmänna ytor samt konferensrum.

RECEPTIONSPERSONAL

Älskar du service och mötet med människor? Gillar du att den ena dagen är inte den andra lik? Gillar du att ta ansvar och inte rädd för att lösa problem som uppstår? Vill du tillsammans med dina kollegor göra allt för att skapa oförglömliga minnen för gästen? Då kan du vara vår nästa stjärna i receptionen;)

FRUKOSTPERSONAL

Är du morgonpigg och längtar efter att ge våra gäster fantastiska frukostupplevelser? Gillar du att jobba i ett team och inte är rädd för att ta ansvar och hittar lösningar på problem som uppstår? Då är kan du vara vår nästa frukostflinga.

  • Vi erbjuder avtalsenliga löner.
  • Vi har en stabil arbetsgrupp i grunden, och ser gärna att du är nyfiken på att lära dig mer.
  • Vi ser att du är 17 år eller äldre.
  • Vi ser med fördel att du har eget boende. Personalboende går i första hand till tjänster med ansvarsområden.
  • Vi arbetar tätt med vårt systerhotell Tweed Hotell Skaftö

Skicka gärna din ansökan till kontakt@slipenshotell.se och märk den med “Sommar2024”


Lite om vår verksamhet

I september 2016 öppnade vi vårt lilla personliga hotell, Slipens Hotell. Som består av 12 rum där varje rum har fått sin personliga prägel.

Sommaren 2018 öppnade vi vårt ”systerhotell”,Tweed Hotell Skaftö . Fem hotellrum är beläget i klubbhuset vid Skaftö golfklubb. Under juni 2022 byggde vi en ny hotelldel med ytterligare 16 rum.

Vår restaurang Brygghuset ligger precis vid havet i Fiskebäckskil och ägs av Reine Patriksson sen 1999.

På Brygghuset är ledorden klassiskt, gemytligt och vällagat. Hit återkommer våra gäster år efter år för maten och den familjära stämningen och härliga miljö. Även vårt stora utbud av dryck, framför allt whisky.
Vi har en av Europas största samlingar och utsågs till Årets Whiskykrog av Svenska Whiskyförbundet 2013 samt 2017. Det finns över 3000 flaskor.

Under sommaren öppnar vi vår lilla bakficka och uteservering Joels Brygga. Där serverar vi enklare mat till livemusik, skakar härliga drinkar i en skönt avslappnad miljö med bra stämning!


Vi söker även restaurangpersonal för 2024

Kockar, kallskänkor, bartenders och serveringspersonal både till matsal och vår ”bakficka” Joels Brygga, samt personal till frukost, städ och reception till Tweed Hotell Skaftö.
Vill du vara en del av teamet hos oss för en sommar, eller helt byta till en havsnära livsstil? Oavsett är du välkommen!

För rätt person så erbjuder vi förutom en bra lön:
– Möjlighet att utvecklas som yrkeskvinna/man och få gehör för kreativitet och driv.
– En dynamisk, kreativ och framförallt väldigt rolig arbetsplats.

”Kul på jobbet” är ledord för oss och vi är övertygade om att det är därför några av de bästa vill arbeta hos oss, och återkommer år efter år. En av de viktigaste anledningarna till att gästerna återkommer om och om igen.

Vi tror att du:
Är hungrig och har några år på golvet i bagaget eller har en stor vilja att lära dig nytt, kanske att du bär på en grundkunskap från tidigare serviceyrken?
Uppskattar du, liksom vi, den storslagna naturen här vid havet, och enkelheten att njuta av Bohuslän. Närheten till Lysekil stad erbjuder nattliv och vi har nära samarbete med flera restauranger.

Vi vill:
Att du är social, trevlig och har ett stort intresse för mat, dryck, människor och service. Vi arbetar med öppet kök och interagerar hela tiden med både våra gäster och arbetskollegor.


Vi vill framförallt att du ska vilja göra sommaren 2024 till livets bästa sommar! Det är det vi satsar på!

Varmt välkommen att höra av dig till oss så träffas vi och tar det därifrån.


Söker du jobb på hotellet: Maila ditt cv till kontakt@slipenshotell.se

Söker du jobb i restaurangen/ köket: Maila ditt cv till info@brygghusetkrog.se